Welovetobike

Op de fiets van Haarlem naar China

Uiltje bar Haarlem

Wie of wat is Uiltje bar Haarlem?

Nu de bieren op heel wat plekken in Nederland en de wereld verkrijgbaar zijn, was het wel eens tijd om een eigen bar te openen waar wij al onze uiltje bieren op tap of van fles hebben!
Met een aanbod van 30 tapkranen, een wissellende fleslijst, een fleslijst met zware hufters en sours ook een lijst aan fris en gedestilleerd. Daarnaast hebben we ook standaard 10 soorten kazen om te pairen met bieren en een flink assortiment aan worstjes en andere hapjes.

30 continue wissellende kranen met bieren van het Uiltje afgewisseld met bieren van brouwerijen uit binnenland en van ver daar buiten. Denk aan brouwerijen uit Amerika, Scandinavie, Engeland en Schotland, Spanje, Italie en veel meer.

Onze Uiltje bar zit gevestigd in het centrum van de stad waar wij vandaan komen. Namelijk Haarlem!
Een relaxte sfeer met veel zit gelegenheid om lekker neer te ploffen in een van onze booths of aan een van de hoge tafels met krukken waar er lekker over bier en eten gesproken kan worden.
Of je nu alleen of met meerdere komt, het kan allemaal. We hebben meer dan 45 zitplekken en anders altijd ruimte aan de bar.

Nog geen schreewuil later en de handen waren geschud. We waren een tent rijker en hebben een mooi bierprojectje lopen tijdens onze reis, waar we langs zo veel mogelijk brouwerijen biertjes gaan klappen eeeuuuu opsturen. Gekke Tjebbe, je weet wel die met die baard, en Robbert ‘de Brain’ we verheugen ons op onze L.A.C. (lange afstandscontact). Jullie kunnen uitkijken naar een interessante aanvulling op jullie assortiment wat we per postduif versturen vanuit de rest van de wereld. ‘Klap’ op een goede samenwerking.

 
 
 
 
 

Volg ons op instagram

 
 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1795/public_html/wp-includes/functions.php on line 3575