Welovetobike

Op de fiets van Haarlem naar China

Radio Decibel

Radio Decibel:

Radio Decibel is een legende in radioland. Op initiatief en onder leiding van Bas Emons werd eind 2007 in samenwerking met de oorspronkelijke oprichters van het legendarische Decibel Radio 96.2 FM uit Amsterdam een officiële en succesvolle “legale” herstart gemaakt.

Radiosterren als Jeroen van Inkel, Adam Curry, Rob van Someren en Daniël Dekker zetten hun eerste schreden op het radiopad bij deze voormalige Amsterdamse piratenzender en zorgden voor een revolutie in radioland door muziekkeuze en wijze van presenteren. Radio Decibel (The Original) bouwt hier op voort.

Wij zijn wekelijks een item op radio Decibel op vrijdag waar we de ochtendshow opfleuren van niemand minder dan DJ Barry Brand! Daarin houden we jullie op de hoogte van de voortgang van onze fietsvakantie. Hopelijk kunnen we jullie plezieren met onze leuke anekdotes en verhaaltjes van onze belevingen!

 DJ Barry Brand - Radio Decibel

DJ Barry Brand – Radio Decibel

 
 
 
 
 

Volg ons op instagram

 
 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1795/public_html/wp-includes/functions.php on line 3575