Welovetobike

Op de fiets van Haarlem naar China

Jopenkerk Haarlem

Wie of wat is Jopen?

PROEF WAAR JOPEN VOOR STAAT
Achter de bar van het grand café prijken imposante glimmende brouwketels. Ze vormen het hart van de Jopenkerk. Jopen brouwt hier volgens eeuwenoude recepten zowel oude als nieuwe klassiekers.

Maak in ons grand café kennis met de diverse Jopenbieren in uiteenlopende smaken. Bestel eens een proeverijtje van drie bieren en ontdek je smaakvoorkeuren. Achter ieder vers getapt biertje schuilt een bijzonder verhaal.

In 2013 sleepte de Jopenkerk de juryprijs Mooiste Bar van Nederland in de wacht. De jury was vol lof. “Alles klopt; je raakt er niet op uitgekeken en ook een tweede of derde bezoek zou nog steeds het bijzondere gevoel oproepen. Een parel voor de horeca.

Wij werken al een paar jaar met meer dan veel plezier in het gezelligste grandcafé in Haarlem, met de fijnste werkgever en leukste collega’s van de wereld! We hebben super veel over bier geleerd, door regelmatig praktijk onderzoek uit te voeren zijn wij hier met vallen op staan veel over te weten gekomen. Naast dat het een leuke werkplek is hebben Michel en Lydian ons geholpen met de voorbereidingen van onze trip. Ons dank is groot! Groetjes..

Jopenkerk geopend; 6 december 2010; haarlem

Jopenkerk geopend; 6 december 2010; haarlem

 
 
 
 
 

Volg ons op instagram

 
 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1795/public_html/wp-includes/functions.php on line 3575